top of page
Sök
  • Skribentens bildKviQ Nyheter

Häng med oss på Facebook för de senaste uppdateringarna!

Uppdaterat: 29 sep. 2023

Vi har en spännande nyhet att dela med dig! Visste du att KviQ är aktiva på Facebook? Om inte, så är det hög tid att du följer oss där för att inte missa våra senaste uppdateringar och erbjudanden.På Fredag, 29/9, kommer vi att släppa en exklusiv uppdatering på vår Facebook-sida. Det här är något som du som företagare inte vill missa! Vi kan inte avslöja allt nu, men vi kan försäkra dig om att det kommer att handla om KviQ Företag och att det är något riktigt spännande på gång.


Som mobiloperatör är vi fast beslutna att hänga med i den ständiga teknologiska utvecklingen. Vi strävar efter att vara på framkant när det gäller de senaste trenderna och tekniska framstegen. Vårt mål är att erbjuda våra kunder en pålitlig och högkvalitativ mobilupplevelse, och vi är övertygade om att innovation och förändring är nyckeln till framgång.


Följ oss på Facebook för att vara en del av denna spännande resa. Håll utkik efter vår kommande uppdatering och se hur vi gör mobilkommunikation ännu bättre för företag. Tillsammans är vi starka, och vi ser fram emot att ha er med oss på vår digitala resa mot en bättre mobilkommunikation."


Är du privatperson? Spana då in vår hemsida för privatpersoner. Följ oss gärna på Youtube och Linkedin med!


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

KviQ Mobil

Nu kan även du som företagare teckna billiga mobilabonnemang. Besök www.kviqforetag.se för mer information. Billiga mobil abonnemang hos oss på KviQ. KviQ använder Tele2s nät och kan därmed erbjuda en

Comments


bottom of page