top of page
Sök
  • Skribentens bildKviQ Nyheter

Nya Karriärmöjligheter hos KviQ - Bli en del av vårt växande team

Uppdaterat: 17 okt. 2023

Är du redo för en spännande karriäromvandling? På KviQ strävar vi efter att erbjuda innovativa och prisvärda mobilabonnemang, och nu öppnar vi dörrarna för dig att bli en del av vårt växande team. Vi har precis publicerat två spännande tjänster, och vi letar efter passionerade individer som vill vara med oss på vår framgångsresa.


Säljare - Ge vingar åt din försäljningskarriär

Som en viktig del av vårt säljarteam har du möjligheten att driva vår försäljning och växa med oss. Du kommer att arbeta med att marknadsföra våra prisvärda mobilabonnemang och utöka vår kundbas. Om du är en målmedveten individ med försäljningspassion, kan detta vara din nästa drömposition. Läs mer om tjänsten och ansök på vår Indeed-annons.


Social Media Manager - Skapa en digital närvaro

Är du kreativ och har ett öga för det digitala? Som Social Media Manager har du möjlighet att forma vår digitala identitet och driva vår närvaro på sociala plattformar. Du kommer att vara hjärnan bakom vårt innehåll på olika sociala medier. Om du är redo att göra din passion till din karriär, börja din resa genom att utforska Indeed-annonsen för denna position.


Nya Karriärmöjligheter hos KviQ

KviQ är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta sig till vårt team. Vi strävar efter att ge våra anställda möjligheter att växa och utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö. Följ våra jobbannonser på Linkedin och Indeed för att hålla dig uppdaterad om våra lediga tjänster.


Dessutom, för att alltid vara med oss i framkant, se till att följa vår Facebook och Youtube-kanal. Där delar vi spännande innehåll om vår verksamhet, våra produkter och vårt engagerade team.


Vad väntar du på?

Utforska nya karriärmöjligheter hos KviQ; Oavsett om du är ett säljproffs, en kreatör av digitala berättelser eller bara ivrig att ta nästa steg i din karriär, har KviQ något för dig. Vilken position känns mest spännande för dig? Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi ser fram emot att ha dig som en värdefull del av KviQ-familjen.


34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

KviQ Mobil

Nu kan även du som företagare teckna billiga mobilabonnemang. Besök www.kviqforetag.se för mer information. Billiga mobil abonnemang hos oss på KviQ. KviQ använder Tele2s nät och kan därmed erbjuda en

🚀 Spännande Nyheter! Lediga jobb i Helsingborg 🎉

Vi på KviQ söker efter passionerade individer som vill vara en del av vårt växande team. Vi har idag publicerat tjänsten som kundtjänstmedarbetare på Indeed.se Vi har flera lediga jobb i Helsingborg p

コメント


bottom of page