top of page
Sök
  • Skribentens bildKviQ Nyheter

KviQ Erbjuder Sveriges Bästa Mobilabonnemang – Här Är Varför

Uppdaterat: 21 sep. 2023

Att välja det rätta mobilabonnemanget kan vara en knepig uppgift. Det finns en mängd olika alternativ där ute, alla med olika funktioner och priser. Men när det kommer till att hitta det mest prisvärda och datarika alternativet i Sverige, då är KviQ svaret. Vi har gjort en djupgående jämförelse för att visa varför KviQs mobilabonnemang är det optimala valet för prismedvetna mobilanvändare.


Mobilabonnemang för Dagens Krav

KviQ strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och att leverera högkvalitativa mobilabonnemang. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och det återspeglas i våra tjänster och de positiva betyg vi fått från våra användare. Med ett betyg på 4,4 av 5 på Trustpilot, är det tydligt att våra kunder värdesätter den kvalitet och den uppmärksamhet vi ger dem. För oss är våra kunder allt, och vi är stolta över att vara en mobiloperatör som faktiskt lyssnar på deras behov och åsikter.


Prisvärdhet i Fokus

Vårt mål är att erbjuda prisvärda mobilabonnemang från början. Vi har ingen bindningstid på några av våra abonnemang när de beställs online, och vi erbjuder fria samtal och SMS i alla våra abonnemang. Men hur prisvärda är våra abonnemang egentligen jämfört med andra stora operatörer i Sverige?


För att undersöka hur prisvärda våra abonnemang verkligen är, har vi tagit fram en jämförelse med tre ledande operatörer på den svenska marknaden: Telenor, Tele2 och Vimla. Dessa operatörer erbjuder abonnemang som är närmast i både surfmängd och pris till vårt 12GB-alternativ, som endast kostar 149 kr per månad. Det innebär att du får hela 0.0805 GB per krona. För att göra jämförelsen rättvis har vi tagit hänsyn till både surfmängd och kostnad.

Abonnemang

Surfmängd

Månadskostnad (kr)

GB per krona

Hos KviQ får du

Telenor och Tele2 (15GB)

15GB

299 kr/månad

0.0502 GB/krona

​60% mer GB/krona

Vimla (10GB)

10GB

199 kr/månad

0.0503 GB/krona

59% mer GB/krona

Vimla (6GB)

6GB

150 kr/månad

0.0400 GB/krona

Dubbelt så mycket GB/krona

Slutsats:


KviQs 12GB-abonnemang erbjuder inte bara generöst med surfmängd, utan det ger dig även mest värde för pengarna jämfört med närmaste alternativen hos andra operatörer. Med 60% mer GB per krona jämfört med Telenor och Tele2, 59% mer GB per krona jämfört med Vimla, och dubbelt så mycket GB per krona jämfört med Vimlas 6GB-abonnemang, är KviQ det optimala valet för prismedvetna mobilanvändare.


Välkommen att utforska våra prisvärda abonnemang och upptäck hur mycket mer du kan få för dina pengar hos oss!


Prisgaranti och Täckningsgaranti

Vi vill att våra kunder alltid ska få marknadens bästa pris och pålitlig täckning. Därför har vi en prisgaranti som säkerställer att du inte behöver leta vidare efter bättre erbjudanden. Om du skulle hitta ett billigare mobilabonnemang någon annanstans, matchar vi priset. Vi är fast beslutna att erbjuda de bästa priserna på marknaden.


För att säkerställa att du alltid har pålitlig täckning erbjuder vi även en täckningsgaranti. Det innebär att du alltid har tillgång till bra täckning på din folkbokföringsadress.


Personlig Kundtjänst via Telefon

Till skillnad från många andra lågprisoperatörer kan du nå oss direkt via telefon. Vi tror på att erbjuda personlig och tillgänglig support för att säkerställa att dina frågor och behov tas om hand på bästa sätt. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi finns här för att hjälpa dig.


Abonnemangkoll Stödjer KviQ

Vi är stolta över att Abonnemangkoll har uttalat sig positivt om oss. De har erkänt våra prisvärda mobilabonnemang och vår prisgaranti, vilket bekräftar vår ställning som en av Sveriges bästa mobiloperatörer. De säger, "Kviq erbjuder bra priser på sina mobilabonnemang. Till skillnad från andra mobiloperatörer ger de bra pris från start istället för låga lockpriser."


För Företagskunder

För våra företagskunder har vi en separat sida, KviQ Företag, där vi erbjuder skräddarsydda företagslösningar och abonnemang. Vi förstår att företag har unika behov när det gäller kommunikation och mobila tjänster, och vi är här för att leverera på det.


På Sociala Medier:

Följ oss på våra sociala medier, inklusive Linkedin och vår Youtube-kanal, där vi delar med oss av användbara tips, produktinformation och andra spännande nyheter. Vi är alltid glada över att ha dig med i vårt online-community.


För att sammanfatta: KviQ är det optimala valet för prismedvetna mobilanvändare. Besök vår hemsida för att utforska våra prisvärda abonnemang och välj det som passar dig bäst!


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

KviQ Mobil

Nu kan även du som företagare teckna billiga mobilabonnemang. Besök www.kviqforetag.se för mer information. Billiga mobil abonnemang hos oss på KviQ. KviQ använder Tele2s nät och kan därmed erbjuda en

Comments


bottom of page