top of page
Sök
  • Skribentens bildKviQ Nyheter

Sveriges billigaste mobilabonnemang!

Välkommen till KviQ 📱

Vi är stolta över att erbjuda några av de mest prisvärda mobilabonnemangen på marknaden. Hos oss handlar det om ärlighet, transparens och framför allt, om att erbjuda dig de bästa priserna. Låt oss berätta mer om vad som gör oss till en av Sveriges billigaste mobiloperatörer.


Abonnemangskoll: Se själv!

Vi vet att det kan vara svårt att veta vem man ska lita på när det gäller mobilabonnemang. Därför uppmanar vi dig att inte ta vårt ord för det, utan istället kolla själv på abonnemangkoll.se. Där kan du jämföra priser och se att våra abonnemang håller vad vi lovar - lägst standardpriser på marknaden.


Våra olika abonnemang

Vi har skapat olika abonnemang för att passa olika behov och budgetar. Från vårt prisvärda basabonnemang för endast 49 kr/mån till våra mer omfattande alternativ, har vi något som passar alla. Se listan nedan:

I alla våra abonnemang ingår det fria samtal, sms & mms, 0 månader bindningstid, täckningsgaranti och prisgaranti.


Oavsett vilket abonnemang du väljer, kan du vara säker på att du får det mest prisvärda alternativet på marknaden.


Prisvinnande kundtjänst

Vi vet att priset inte är allt. Därför har vi satsat på att erbjuda prisvärd mobilkommunikation utan att tumma på kundtjänsten. Vår kundtjänst är tillgänglig via telefon och har vunnit kundernas förtroende genom att vara hjälpsam och tillgänglig när du behöver det som mest.


KviQ: Sveriges billigaste mobilabonnemang

På KviQ är vi fast beslutna att erbjuda dig Sveriges billigaste mobilabonnemang. Besök vår hemsida för att lära dig mer om våra abonnemang och priser. Det är dags att få ut det mesta av din mobilkommunikation utan att spräcka plånboken.


Är du företagare? Vi erbjuder förmånliga företagsabonnemang men även skräddarsydda lösningar. Besök KviQ Företag för att lära dig mer!


För mer information och de senaste uppdateringarna, följ oss på Facebook, Linkedin, och Youtube.31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

KviQ Mobil

Nu kan även du som företagare teckna billiga mobilabonnemang. Besök www.kviqforetag.se för mer information. Billiga mobil abonnemang hos oss på KviQ. KviQ använder Tele2s nät och kan därmed erbjuda en

Commenti


bottom of page