top of page
Sök
  • Skribentens bildinfo3623348

Vad säger Abonnemangskoll om KviQ?


Prisvärda mobilabonnemang hos Kviq mobil Kviq erbjuder bra priser på sina mobilabonnemang. Till skillnad från andra mobiloperatörer ger de bra pris från start istället för låga lockpriser. Kviqs mobilabonnemang startar på 49 kr per månad, nej, det är ingen bluff. Deras minsta abonnemang kostar endast 49 kr per månad. Perfekt för dig som inte surfar så mycket och mestadels använder telefonen för att ringa och sms:a. Abonnemang med prisgaranti Skulle du hitta ett mobilabonnemang till bättre pris har Kviq prisgaranti. Skulle du hitta ett billigare abonnemang efter tecknande hos Kviq så matchar de priset. På så sätt är du alltid garanterad marknadens lägsta pris.

Kviqs abonnemang

Hos Kviq är det enkelt att välja abonnemang. I dagsläget erbjuder de fyra olika mobilabonnemang: 1 GB, 4 GB, 12 GB samt Frihet som är operatörens abonnemang med obegränsad surf. Detta abonnemang är ett av Sveriges billigaste mobilabonnemang med fri surf.

Alla abonnemang hos Kviq erbjuder fria samtal och SMS helt utan bindningstid.

Kviq mobil omdöme

Kviq är en relativt nystartad mobiloperatör. Men omdömet för operatören är högt. I skrivande stund har Kviq 4,5 i omdöme hos Trustpilot, vilket är ett bra betyg. En stor faktor till det höga betyget är deras uppskattade telefonsupport och inte bara en chatt som hos många andra lågprisoperatörer.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

KviQ Mobil

Nu kan även du som företagare teckna billiga mobilabonnemang. Besök www.kviqforetag.se för mer information. Billiga mobil abonnemang hos oss på KviQ. KviQ använder Tele2s nät och kan därmed erbjuda en

留言


bottom of page