top of page
Sök
  • Skribentens bildinfo3623348

Vilka är KviQ

Uppdaterat: 14 sep. 2023

Vi är KviQ, och vi har varit en del av telekomvärlden sedan 2022. Vår grundläggande filosofi är enkelhet, och det genomsyrar allt vi gör.

Med vår slogan "Snabbt, billigt & enkelt" sätter vi tonen för vad du kan förvänta dig när du väljer oss. Vårt mål är att göra det enkelt att vara vår kund. Vi vet att ditt liv redan är komplext nog, och vi vill att telekom ska vara det minsta av dina bekymmer.

Vi strävar ständigt efter att erbjuda marknadens lägsta priser, stabil uppkoppling, exceptionell kundservice och schysta villkor. Vi tror att dessa element är grundläggande för att skapa en positiv och pålitlig upplevelse för våra kunder.

Så, om du undrar vem vi är, är svaret enkelt: Vi är KviQ, din pålitliga partner för snabba, prisvärda och enkla telekomtjänster. Vi är här för att göra ditt liv lite enklare och din uppkoppling ännu bättre.

Välkommen till KviQ-familjen.


Besök vår hemsida och ta del av grymma mobilabonnemang på https://www.kviq.se/


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

KviQ Mobil

Nu kan även du som företagare teckna billiga mobilabonnemang. Besök www.kviqforetag.se för mer information. Billiga mobil abonnemang hos oss på KviQ. KviQ använder Tele2s nät och kan därmed erbjuda en

Comments


bottom of page